Login

Kunena Latest

No posts to display.
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Úprava com_urednideska
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Úprava com_urednideska

Úprava com_urednideska 13 years ago #60

• n3oklan
  • Fresh Boarder
Zdravím Vás,
po tom co jsem nasadil tuto komponentu do nově připravovaných stránek města se mi tato komponenta zalíbila natolik, že jsem se rozhodl ji využít i pro "Veřejné zakázky" - ručně jsem si v souborech zaměnil "com_urednideska" za "com_zakazky", obdobným způsobem upravil i SQL... Vše nahrál na server, upravil patřičné SQL tabulky, ale všechno končí neúspěšnou ERR404 Už jsem z toho krapet zoufalý
Nebylo by nějaké "nakopnutí", co kde dělám špatně, případně tímho nadhodit možnost tvorby druhé komponenty autorem ? Myslím, že nebudu sám, kdo by tuto komponentu pro web města využil... Komponenty by byly téměř totožné, jan by každá využívala jinou tabulku a samozřejmně by byly trochu jiné popisky...

S pozdravem
n3oklan

P.S. Přikládám ZIP s upravenou komponentou...

File Attachment:

File Name: com_zakazky_01.zip
File Size: 91 KB

Re: Úprava com_urednideska 12 years, 9 months ago #82

• admin
  • Administrator
Je stále aktuální tento požavek a nebo jste to již vyřešil jiným způsobem? Omlouvám se za pozdní reakci, ale nějak nezbýval čas ...

Re: Úprava com_urednideska 12 years, 2 months ago #149

• n3oklan
  • Fresh Boarder
Nějak jsem tu na to pozapomněl - už to tak aktuální není Pořešil jsem to nakonec samostatnou instalací Joomly, ale do budoucna (pro J 2.5) by to bylo zajímavé řešení - obzvlášť, když existuje možnost přidání vícero souborů...
  • Page:
  • 1
Moderators: admin
Time to create page: 0.14 seconds