Login

Kunena Latest

No posts to display.
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

upgrade na novou verzi
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: upgrade na novou verzi

upgrade na novou verzi 12 years, 11 months ago #99

• cimbi
  • Fresh Boarder
dobrý den, používám vaši úřední desku ve verzi 1.0.2, je super zpracovaná, po dlouhý době jsem nakoukla sem na novinky a moc bych je chtěla využít. Otázka zní: upgrade úřední desky stačí provést opětovným nainstalováním přes Rozšíření > Instalovat? žádné tlačítko upgrade nevidím, nechci nějaký nedopatřením přijít o nastavení. Moc díky

Re: upgrade na novou verzi 12 years, 11 months ago #100

• admin
  • Administrator
Dobrý den, rozhodně upgrade na novější verzi doporučuji. Upgrade se provádí klasicky přes instalaci v Joomle (formulář, kde se zadává instalační balíček). Na tomto formuláři klasicky kliknete na Instalovat. Instalační balíček s novou verzí ÚD se nahraje do Joomly a zobrazí se stránka, na které jsou dvě tlačítka: Instalovat a Upgradovat. Vy zvolte možnost Upgradovat.
Samozřejmě vždy doporučuji si udělat zálohu webu a databáze, protože nikdy člověk neví, co se může zvrtnout .
A když budete mít chuť, tak se můžete přihlásit na Joomlaportál, kde jsem vám loni v dubnu odpovídal na PM .
The following user(s) said Thank You: cimbi

Re: upgrade na novou verzi 12 years, 11 months ago #101

• cimbi
  • Fresh Boarder
díky, upgrade proběhl bez problémů! Jen mám ještě připomínku k SubscribeUD, který se nezobrazuje tak jako v ukázce, ale to hodím do správného tématu.
Omlouvám, se, že jsem neodpověděla na dubnovou PM, napravím to, nechodím totiž na tento portál pravidelně, díky za připomínku.
  • Page:
  • 1
Moderators: admin
Time to create page: 0.12 seconds